Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Den Helder - week 41

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 41

Maandag 15 oktober: commissie Welzijn. Op de agenda staat onder meer: - vervolgtraject sociale activering onder begeleiding van Radar; - inburgering ex-nieuwkomers en nieuwkomers; - notitie Wet voorzieningen gehandicapten 2001.

Dinsdag 16 oktober: commissie Onderwijs en Jeugdzaken. Dinsdag 16 oktober: JongerenAdviesRaad, aanvang 21.00 uur, kamer 1.54. Op de agenda staat onder meer de voortgang van de verschillende werkgroepen. Woensdag 17 oktober: commissie Milieuzaken, gecombineerd met commissie Financiën, aanvang 17.00 uur. Woensdag 17 oktober: commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken en Middelen Donderdag 18 oktober: commissie Financiën. Donderdag 18 oktober: commissie Natuur en Landschap.

De agendapunten van meerdere commissies waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend. De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: oktober 10, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie