Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omlegging fietspad Veerplaat in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Omlegging fietspad Veerplaat

Wegens bouwwerkzaamheden wordt het fietspad in recreatiegebied Veerplaat bij Zwijndrecht tijdelijk omgelegd. De werkzaamheden starten 15 oktober.

Het fietspad dat door het recreatiegebied Veerplaat voert, wordt naar verwachting van 15 oktober tot het volgend najaar onderbroken wegens bouwwerkzaamheden voor een hotel bij Restaurant/Paviljoen De Veerplaat. Op het gedeelte ten noordwesten van het paviljoen komen een container en wat bouwmaterialen te staan. Op de bouwlocatie wordt ook een bomenrij gekapt. Na het beëindigen van de werkzaamheden zal de directe omgeving overigens opnieuw worden ingericht. Het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde, beheerder van het gebied, zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie