Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tentoonstelling Utrechtse parken in Centrale Bibliotheek

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Tentoonstelling annex prijsvraag over Utrechtse parken in Centrale bibliotheek Van maandag 15 oktober tot en met maandag 5 november houdt de Dienst Stadsbeheer (DSB) van de gemeente Utrecht in de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht 167 een tentoonstelling over de parken in Utrecht. De tentoonstelling is samengesteld aan de hand van kaarten, prenten, tekeningen en fotomateriaal van het Utrechts Archief, aangevuld met recente fotos. Aan de tentoonstelling is een prijsvraag verbonden, waarvan het antwoord te vinden is in het tentoongestelde materiaal. Degenen die het juiste antwoord geven, maken kans op een goed gevulde picknickmand, die zij mogen behouden, om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie