Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tridion biedt benchmark-vergelijking van internetstrategieën

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Tridion biedt objectieve benchmark-vergelijking van internetstrategieën

Amsterdam, 16 oktober 2001 - Tridion, leverancier van op XML gebaseerde web content management software, heeft een unieke online portal ontwikkeld waarmee bedrijven en organisaties op eenvoudige wijze een realtime benchmark-vergelijking kunnen maken van hun internetstrategie met die van andere bedrijven binnen hun bedrijfstak.

Als basis voor deze benchmark zijn diverse bronnen gebruikt. Uit eerder grootschalig Europees marktonderzoek van Tridion zijn een groot aantal kwantitatieve gegevens voortgekomen over de inzet van internettechnologieën binnen bepaalde bedrijfstakken. Daarnaast heeft Tridion kwalitatieve gegevens verzameld via uitvoerige interviews met klanten en partners, aangevuld met researchrapporten van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie