Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie over anthrax

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Informatie over anthrax

16 oktober 2001

Er is de laatste weken veel te doen over anthrax. In haar brief van 11 oktober j.l. vraagt het Staatstoezicht op de Volksgezondheid aan Nederlandse artsen om zich op de hoogte te stellen van bijzondere infectiezieketen of clusters van bekende infectieziekten.

De Landelijke Coördinatiestructuur Infectieziektebestrijding (LCI) heeft een goed leesbaar, zeer recent geactualiseerd overzicht over anthrax op haar website (http://www.lci.lcr.nl). De artseninformatie van de Amerikaanse Centers for Diseaese Control (CDC) (http://www.bt.cdc.gov/Agent/Anthrax/Consensus.pdf) geeft, naast zeer goed leesbare informatie, ook nog plaatjes van de cutane vorm van anthrax.

Met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie