Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Philips ceo geeft college in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Bron: Philips
Zoek soortgelijke berichten
Philips

Philips ceo geeft college in Rotterdam

Philips president Gerard Kleisterlee heeft op de Erasmus Universiteit Rotterdam een gastcollege gegeven voor eerstejaars bedrijfskundestudenten. Hij verklaarde hoe de huidige divisiestructuur is ontstaan en stond stil bij de gang van zaken in de productdivisies, bij de maatregelen die zijn genomen om straks sterker uit de economische malaise tevoorschijn te komen en bij de introductie van de Philips DVD Recorder.
Kleisterlee onderscheidt in de huidige portfolio twee clusters: cyclische activiteiten (Semiconductors, Components en Consumer Electroncs), die goede tijden afwisselen met slechte, en minder cyclische activiteiten (Medical Systems, Licht en DAP), die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie