Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inschrijving Leeuwarder ondernemersprijs 2001 gestart

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden


* Business Development

Leeuwarder ondernemersprijs 2001

De inschrijving voor de Leeuwarder Ondernemersprijs 2001 is gestart. Deze prijs wordt jaarlijks door de gemeente Leeuwarden en de Kamer van Koophandel toegekend aan een ondernemer uit Leeuwarden die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft. De prijs bestaat uit een kunstwerk van een Friese kunstenaar ter waarde van fl. 5.000,-( 2268,90). Inschrijving is mogelijk tot 16 november 2001.

De Leeuwarder Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer die opvalt door 'onderscheidend ondernemerschap'. De beoordeling van kandidaten vindt met name plaats op criteria als durf, doorzettingsvermogen en visie. Prestaties kunnen liggen op alle vlakken van het ondernemerschap. In aanmerking komen uitsluitend bedrijven met een hoofd- of nevenvestiging in de gemeente Leeuwarden.

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van het Friese bedrijfsleven en staat onder voorzitterschap van de nestor van de gemeente Leeuwarden, Jan de Beer.

Ondernemers die in aanmerking willen komen voor de Leeuwarder Ondernemersprijs dienen een korte beschrijving van de geleverde prestatie in te sturen naar de Kamer van Koophandel, Postbus 699, 8901 BL Leeuwarden, ter attentie van dhr. S.R. Jepkema.

De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 16 november 2001. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de gemeente Leeuwarden op 18 december 2001 in De Harmonie te Leeuwarden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie