Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asmterdamse parkeergarage Brazilië gesloten

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Parkeergarage Brazilië gesloten

Werk in uitvoering Oostelijk Havengebied
De kruising Oostelijke Handelskade, C. van Eesterenlaan en de J.F. van Hengelstraat wordt in de week van 15 t/m 19 oktober ingericht. Ook de aansluiting naar de parkeergarage onder het winkelcentrum Brazilië wordt gerealiseerd. De werkzaamheden bestaan uit frezen en asfalteren. De toplaag van het asfalt wordt in het voorjaar van 2002 aangebracht. Hierover worden de bewoners nog geïnformeerd. De definitieve verkeerslichteninstallatie zal half november worden geplaatst en medio december in werking worden gesteld.

Parkeergarage Brazilië gesloten
Vanwege de werkzaamheden aan de in- en uitrit van de parkeergarage en de krui-sing zal de parkeergarage op dinsdag 16 en woensdag 17 oktober gesloten zijn. Op deze twee dagen kan er tijdens de ochtend en een deel van de middag geen gebruik worden gemaakt van de parkeergarage. 's Middags na 16.00 uur, als de werkzaamheden voor die dag zijn afgerond, gaat de parkeergarage weer open tot de reguliere sluitingstijd om 20.00 uur. Vanaf donderdag 18 oktober is de parkeergarage weer open op de normale tijdstippen.

Tijdelijk verkeerslichten
Het verkeer op de kruising wordt vanaf 15 oktober door middel van tijdelijke verkeerslichten geregeld. Om de doorstroming tijdens de ochtendspits te garanderen zal de tijdelijke
verkeerslichteninstallatie vanaf 9.00 uur 's ochtends in werking worden gesteld. De tijdelijke verkeerslichten zullen maximaal één week het verkeer regelen op de kruising.

Nadere informatie
Voor informatie over de planning en de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter van het werp de heer J. Meeuwissen van het Ingenieursbureau Amsterdam via 06 27 05 81 59. Met overige vragen kunt u bellen met stadsdeel Zeeburg tel. (020) 60 80 711.

Lees verder over dit project...

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie