Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe standaard voor billing en customer care

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


16 oktober 2001

DALEEN REVCHAIN® 5.5 SOFTWARE ZET NIEUWE STANDAARD VOOR BILLING EN CUSTOMER

CARE

Geavanceerde 'partner billingfacturering' en afhandeling van betalingsgeschillen belangrijkste peilers van de productverbeteringen

Daleen Technologies Inc. (Nasdaq:DALN), een wereldwijde aanbieder van managementsoftware voor het managen van de inkomstenketen voor de jongste generatie serviceaanbiedersproviders en aanbieders van technologische en bedrijfsoplossingen, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuwe releaseversie van haar RevChain Billing en customer care software, RevChain 5.5.

RevChain 5.5 is ontwikkeld met inbreng van Daleen's klanten en partners, en biedt geavanceerde kenmerkenmogelijkheden ter ondersteuning van complexeom meer verfijnde ondersteuning te bieden voor Billing- en customer care functies, waaronder 'payment-triggered' partner Billing en een verbeterde afhandeling van betalingsgeschillen. Deze nieuwe functionaliteitmogelijkheden verhoogten de impact van het Billing systeem op de bedrijfsresultaten, omdat het een nauwkeuriger vorm van inkomstenbeheerze nauwkeurige inkomstenbeheermanagement bieden voor complexe netwerk services, zoals optical Gigabit Ethernet (GigE) en de levering van digitale content, mogelijk maakt.

De verbeterde 'partner billing' factureringsfuncties in RevChain 5.5 maken het providers mogelijk om in samenwerking met een of meerdere partners op een efficiëntere manier producten en diensten aan te bieden., in samenwerking met een of meerdere partners. RevChain's 'payment-triggered' verrekenfunctie maakt de tijdrovende handmatige calculatie van partnerverrekeningen overbodig, en stelt de provider in staat om automatisch partnerroyalties uit te rekenen en te betalen, gebaseerd op de werkelijke inkomsten die van elke abonnee zijn ontvangen. Dit verkleint het risico van inkomstenderving aangezien de royaltybetalingen nu automatisch gekoppeld worden aan de daadwerkelijk ontvangen inkomsten, terwijl ook tegelijkertijd ook de back-office kosten aanzienlijk worden verlaagd. Het voordeel daarvan is dat service providers de nauwkeurigheid van hun royaltybetalingen kunnen verbeteren en, teveel betalen kunnen voorkomen, terwijl tegelijkertijd de operationele kosten substantieelaanzienlijk worden verlaagd omdat de noodzaak voor handmatige calculatie- en rapportagegestappen komt te vervallenworden geëlimineerd.

Daleen RevChain® 5.5 Software

RevChain's uitgebreide functie voor het afhandelen van betalingsgeschillengeschillenafhandeling stroomlijnt het proces van het oplossen van geschillen tussen voor zowel klanten als customer service representatives (CSR's). Dit drukt , waarbij de operationele kosten worden gedrukt en verbetert de kwaliteit van customer service kwaliteit. wordt verbeterd. Klanten op Eeindgebruikers kunnen vanaf nu kiezen om facktuurgeschillen online af te handelen middels RevChain's uitgebreide customer self-care mogelijkheden. ZodraWanneer een geschil eenmaal wordt opgestartin het systeem wordt ingevoerd, wordenverdwijnt de noodzaak voor de meeste van de typische handmatige processen die voorkomen normaal gesproken onlosmakelijk verbonden zijn metbij het afhandelen van geschillen en het aanmaken van creditnota's., geëlimineerd CSRs kunnen voortaannu snel klantengeschillen oplossen tot een vooraf vastgesteld bedrag zonder dat daarvoor toestemming van een supervisor benodigd istoestemming te hoeven vragen aan een supervisor. Elke creditering of alternatieve oplossing wordt danvervolgens automatisch getraceerd om fraude te voorkomen en om ervoor te zorgen dat geschillen worden zodoende op een correcte wordenmanier afgehandeld. Door het mogelijk te maken klanten in staat te stellen online een geschil aanhangig te maken en CSRs de bevoegdheidautorisatie te geven om zelf meer geschillen zelf op te lossen, zorgt RevChain 5.5 voor een verbeterde operationele efficiency en grotereverbeterde klanttevredenheid.

"Zowel de verbeterde afhandeling van betalingsgeschillen alsmede de mogelijkheden voor 'partner billing'fakturering dragen bij aan een versterking van ertoe bij dat wij onze slagkracht en ons leiderschap op het gebied vanin fackturering voor broadband en op IP gebaseerde diensten verder hebben versterkt," aldus Frank Dickinson, senior vice president product management en marketing voor Daleen.

RevChain 5.5 biedt verder:

· Verhoogd gebruik van XML, de opkomende industriestandaard voor communicatie tussen ongelijksoortige systemen, om snellere en meer kosteffectieve integratie mogelijk te maken met de bestaande systemen van service providers.

· Uitgebreide batchverwerking van facturen per bedrijfseenheid en marktklasse met het oog op het verbeteren van de dagelijkse factuurverwerking en de operationele efficiency van Daleen's servicebureau klanten. Expanded bill runs by business unit and market-type classifications to increase the overall manageability of bill day processing and improve the operational efficiencies of Daleen's service bureau customers
· Verbeterde identificatie van veranderingen in de status van abonnees, zoals stopzetting/re-habilitatieactivering account, waardoor klantentrends beter kunnen worden geanalyseerd.

· Verbeterde account balance transfer functies om op een effectievere manier abonnee account consolidaties en mergers te kunnen beheren.

"De RevChain 5.5 versierelease is de culminatiehet eindresultaat van Daleen' s inspanningen om een Billing- en customer care oplossing te creëren op basis van een volledige Internetarchitectuur, dieat strategische business operations ondersteunt," aldus Steven Kim, executive vice president of products and technology voor Daleen. "Heel anders dan de back-office Billing systemen uit het verleden, heeft RevChain 5.5 een directe impact op het vermogen van onze klanten om geavanceerde netwerkdiensten aan te bieden, hun klantenrelaties goed te managenbeheren en hun operationele kosten goed in de hand te houden."

About Daleen
Daleen Technologies Inc. is a global provider of Internet software solutions that manage the revenue chain for next-generation service providers, enterprise business and technology solutions providers. Daleen's RevChain product line automates and manages service providers' revenue chains by providing functionality including service creation and management, customer management, order and fulfillment, billing and settlement across the span of the enterprise. The Daleen RevChain product line is comprised of a set of industry-focused software suites and core applications built on the Daleen Internet Integration Architecture (IIA) system, which leverages open Internet technologies to integrate seamlessly with legacy and existing systems while requiring zero code on the client. Additional information is available at www.daleen.com.

Over Daleen
Daleen Technologies Inc. is een wereldwijde aanbieder van internet-softwareoplossingen voor het managenbeheren van de inkomstenketen voor de jongste generatie serviceprovidersaanbieders en aanbieders van technologische en bedrijfsoplossingen. Daleen's RevChain productlijn automatiseert en beheert de inkomstenketen van serviceprovidersaanbieders door het leveren van functionaliteit binnen de gehele onderneming, zoals opbouwen en beherenmanagen van service, klantenbeheer, bestellen en leveren, facturering en betaling. De Daleen RevChain productlijn bestaat uit een suite set op de branche gerichte softwarepakketten en kerntoepassingen op basis van het Daleen Internet Integration Architecture (IIA®) systeem, waarmee open internettechnologie naadloos kan worden geïntegreerd inmet oudere en bestaande systemen zonder dat de klant daarvoor code hoeft te leveren. Bezoek voor meer informatie onze website op www.daleen.com.


-einde-

Daleen, IIA en RevChain zijn geregistreerde merknamen of merknamen van Daleen Technologies Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige merknamen en geregistreerde merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Neem voor meer informatie contact op met:
Nienke Schipper, AxiCom, +31 (0) 70 312 0384, (nienke.schipper@axicom.com) Margaret Kortylewska, Daleen, +31 (0)20 658 6382, (mkortylewska@daleen.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...