Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geldropse brokken chauffeur (70) komt in kerk tot stilstand

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 16-10-2001
4e persbericht van dinsdag 16 oktober 2001

Berichten uit de regio

Helmond: Snelheidscontroles
Tussen 11.34 uur en 13.04 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Uiverlaan. 37 van de 970 gecontroleerde voertuigen reden sneller dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.

Op de Burg van Houtlaan is vanmiddag tussen 14.11 uur en 15.32 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 392 gecontroleerde bestuurders reden er 23 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u.

Geldrop: Automobilist rijdt kerk binnen
Een 70-jarige automobilist uit Geldrop heeft vanmiddag omstreeks 15.20 uur enkele autos, fietsen en de kerk beschadigd. De man had boodschappen gedaan in het winkelcentrum en stapte in zijn personenauto om naar huis te gaan. Hij zette zijn auto (een automaat) in zijn achteruit en reed tegen een aldaar geparkeerde Opel Corsa, hiervan schrok de man zo dat hij nog verder achteruit reed tegen een Opel Omega aan. Hierna zet de man zijn auto in zijn vooruit en rijdt tegen een geparkeerd staande Peugeot 305, waarna een fiets wordt geraakt die tegen een ruit van het wijkgebouw komt en de ruit vernield. De personenauto rijdt door, over een fiets, die onder de auto blijft zitten, en komt tegen c.q. in de Petrus en Paulus kerk tot stilstand. Tijdens deze rit raakte gelukkig niemand gewond. De automobilist heeft geen idee hoe een en ander kon gebeuren. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Waalre: Inbraak in een woning
Vandaag tussen 16.30 uur en 18.10 uur is er een inbraak gepleegd in een woning aan de Lissevenlaan. Men kwam de woning binnen door verbreking van een tuindeur aan de zijkant van de woning. Uit de woning zijn een DVD-speler, een digitale videocamera en een laptop weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie