Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Invoering 30 km-zones gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Invoering 30 km-zones

De gemeente Oegstgeest is van plan om in het kader van Duurzaam Veilig diverse wijken in te richten als 30 km-gebied. Op 16 oktober wordt een inloopavond over dit onderwerp georganiseerd. Het betreft de wijken ten zuiden van de Lange Voort. De Schoutenburgstraat en Wijttenbachweg worden ook hierbij betrokken. Voor deze inrichting als 30 km-gebied zijn diverse maatregelen noodzakelijk. Daarom heeft de gemeente Oegstgeest een plan opgesteld waarin deze maatregelen zijn aangeven. Voordat wij met deze werkzaamheden beginnen willen wij u op de hoogte stellen over deze werkzaamheden. Daarom nodigen wij u hierbij uit voor de inloopavond van dinsdag 16 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur om het plan in het Gemeentecentrum Oegstgeest (Lijtweg 9) te bekijken. Bewoners en belanghebbenden kunnen naar aanleiding van het plan tijdens deze avond zowel schriftelijk als mondeling suggesties en ideeën kenbaar maken. Wethouder R. Meester alsmede medewerkers van de gemeente Oegstgeest zijn aanwezig om een toelichting te geven op de plannen en eventuele vragen te beantwoorden. Er is sprake van een inloopavond waarbij belanghebbenden de mogelijkheid hebben om op een willekeurig tijdstip tussen 19.30 uur en 22.00 uur de plannen te bekijken.

Schriftelijke reacties kunnen tot 23 oktober 2001 worden ingediend bij: Het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 1270, 2340 NB Oegstgeest.

Na deze avond worden alle reacties waar mogelijk verwerkt en kunnen er geen wijzigingen meer worden meegenomen in de plannen. Voor vragen kunt u terecht bij de heer E.F. Vergunst (tel.071-5191854) of de heer J.J.A.M. Rodenburg (tel.071-5191855) van de afdeling Civiele Werken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie