Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Komst van speelterrein aan de Kreytacker in gemeente Heumen

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Heumen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heumen

16-10-2001

Speelterrein Kreytacker

Als afronding van de inrichting van de wijk Hoogenhof komt er aan de Kreytacker een speelterrein. Met omwonenden heeft de gemeente een inrichtingsplan opgesteld dat binnen het beschikbare budget haalbaar is. Bij de opstelling van het plan is ook een professioneel bedrijf betrokken.
Er komt een klim-glijcombinatie en een duikelrek voor kinderen van ongeveer 4 tot 10 à 12 jaar en een veerelement en een dubbele schommel voor de wat kleinere kinderen (van ongeveer 2 tot 6 à 8 jaar).

ter inzage
Hoewel er in de buurt al uitgebreid overleg is gevoerd tussen omwonenden ligt het plan nog twee weken in het gemeentehuis ter inzage om eventuele andere belanghebbenden de kans te geven het te bekijken. Wie het wil inzien kan tot 1 november contact opnemen met mevrouw A. Castelein van de afdeling welzijn, telefoon 358 82 52. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie