Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys en SpeechWorks leveren spraakoplossing

Datum nieuwsfeit: 16-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Unisys en SpeechWorks leveren op open standaarden gebaseerde spraakoplossing

Schiphol-Rijk, 16 oktober 2001 - Unisys gaat de OpenSpeech Recognizer, een op open standaarden gebaseerde spraakoplossing van SpeechWork International, integreren in de Unisys e-@ction Multimedia Value-Added Services. SpeechWorks is wereldwijd marktleider in spraakherkenning en Text-To-Speech-technologieën (TTS) en -diensten. OpenSpeech Recognizer is het eerste spraakherkenninginstrument dat is geoptimaliseerd voor VoiceXML, een steeds belangrijkere standaard voor spraakgeactiveerde diensten.

Met spraakherkenning kunnen bellers met hun stem navigeren door boodschappen, het adresboek en internetcontent, zonder gebruik te hoeven maken van toetsenbord of druktoetsen op de telefoon. Service providers kunnen op basis van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie