Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adobe aanwezig bij flashforward2001 conferentie in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Adobe schittert met dynamische webervaringen tijdens flashforward2001 conferentie in Amsterdam

Keynote over toekomstige webontwikkelingen en showcases van Adobe webtechnologie

Amsterdam, 17 oktober, 2001 - (Nasdaq:ADBE) Adobe Systems Incorporated heeft vandaag aangekondigd dat Michael Ninness, Adobe's LiveMotion Group Product Manager, als gastspreker zal optreden tijdens de flashforward2001 conferentie in Amsterdam. Deze driedaagse educatieve conferentie (van 31 oktober tot en met 2 november) staat in het teken van het ondersteunen van ontwerpers en ontwikkelaars die met Adobe® LiveMotion(tm) werken en/of andere producten die gebaseerd zijn op het Macromedia SWF(tm) format.

In zijn toespraak zal Ninness uitvoerig bespreken hoe Adobe de toon zet bij het leveren van next-generation tools die webprofessionals in staat stellen om indrukwekkende en dynamische webervaringen te creëren. Ninness zal extra aandacht schenken aan een preview van nieuwe, binnenkort te verwachten webtechnologieën van Adobe. Ook zal hij illustreren op welke wijze deze nieuwe tools network publishing kunnen ondersteunen. De presentatie van Michael Ninness is gepland op vrijdag 2 november 2001 om 09.00 uur in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Adobe zal tevens een sessie leiden over LiveMotion en andere Adobe tools die gebaseerd zijn op het Flash (SWF) file format.

Flashforward2001 Amsterdam overview:

* Adobe Systems keynote door Michael Ninness, LiveMotion Group Product Manager

* Zes workshops van een halve-dag (31 oktober): ActionScript, Advanced ActionScript, Animation en Audio, Databases met UltraDev en Flash, Flash Fundamentals en XML

* Tweeëntwintig educatieve presentaties van een uur (1-2 november)
* Het gala Flash(tm) Film Festival, met een showcase van het werk van 60 finalisten en de nominatie van 13 winnaars
* Spectaculaire Halloween-uitspatting met digitale films, live muziek en een gekostumeerd feest, met prijzen voor de meest extravagante outfits, in Amsterdam's rockpaleis, Paradiso

* "Master's Series" panels, met daarin toonaangevende branche-experts
* Boek-signeren en receptie

* Expositieruimte met de nieuwste tools en laatste productontwikkelingen

* Exclusief Flashforward2001-werkboek met alle speaker notes
Voor meer informatie & persaanwezigheid
Redacteuren die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan flashforward 2001 in de Beurs van Berlage in Amsterdam (van 31 oktober tot en met 2 november) worden hierbij uitgenodigd door Adobe. Voor registratie van flashforward 2001 en/of voor aanvullende informatie dient u vóór 26 oktober 2001 contact op te nemen met Text 100 Amsterdam.

Text 100 Public Relations:
Sanjay Korteweg
Phone: +31 (0) 20 5304339
E-mail: (sanjayk@text100.nl) Aanvullende informatie over flashforward 2001 is te vinden op www.flashforward2001.com .

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe Systems Incorporated (www.adobe.com) is opgericht in 1982 en bouwt bekroonde softwareoplossingen voor Network Publishing, inclusief web, e-paper, print, video, draadloze en breedbandtoepassingen. Haar tools op het gebied van graphic design, imaging, dynamische media en authoring stellen klanten in staat visueel rijke en betrouwbare content te creëren, beheren en leveren. Het hoofdkantoor van Adobe is gevestigd in San Jose, Calif., en het bedrijf is de op twee na grootste PC software-organisatie in de VS, met jaarlijkse inkomsten van meer dan $1,2 miljard.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie