Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburgs Land gaat internationaal

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

LIMBURGS LAND GAAT INTERNATIONAAL

Limburgs Land presenteert haar totale streekproducten assortiment tijdens de internationale Anuga levensmiddelenbeurs die van 13 tot en met 17 oktober in Keulen wordt gehouden. Anuga is het ontmoetingspunt voor levensmiddeleninkopers uit de hele wereld. Streekproducten nemen tijdens deze editie een belangrijke plaats in. Het Ministerie van Landbouw en Visserij heeft Limburgs Land uitgenodigd tijdens deze beurs haar assortiment aan het internationale vakpubliek te presenteren.

Op een oppervlakte van maar liefst 286.000 vierkante meter presenteren 6250 exposanten uit 96 landen, waarvan 240 uit Nederland, het totale aanbod aan levensmiddelen en dranken. "Dit is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie