Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarprijs Goede Voeding 2001

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VOEDINGSCENTRUM NEDERLAND

Wie wint de gezondste prijs van Nederland?

Wie wint de gezondste prijs van Nederland

Wie wint de gezondste prijs van Nederland? Het VOEDINGSCENTRUM NEDERLAND maakt woensdag 17 oktober a.s. in Naarden de winnaar bekend van de Jaarprijs Goede Voeding 2001. Er zijn drie bedrijven genomineerd: Albert Heijn, Bonduelle Nederland en Honig Merkartikelen. Alle drie hebben in het afgelopen jaar een product op de markt gebracht dat consumenten helpt om gezonder te eten. En dat is hard nodig. Het Voedingscentrum voert al jaren campagne om de voedingsgewoonten van Nederlanders te verbeteren. De inzet van de handel en industrie is daarbij onmisbaar. Yvonne van Sluys, directeur van het Voedingscentrum, zal tijdens de prijsuitreiking ook een tipje van de sluier oplichten over een nieuwe campagne die volgend jaar van start gaat.

Voorafgaande aan de prijsuitreiking van de Jaarprijs vindt een mini-symposium plaats onder het motto La Dolce Vita. De organisator is de Stichting Merkartikel. Zes experts zullen kort hun visie geven op te trend om gezondheid te koppelen aan merken, producten of campagnes. Verkoop je een gezond product door de consument lekker of juist bang te maken? Zijn alle producten die zichzelf aanprijzen als gezond wel zo gezond? Worden verse producten verser van een merk? Onder leiding van communicatiedeskundige Dig Istha zal vervolgens een pittige discussie worden gevoerd.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 - 17.00 uur in Via Promers, Adriaan van Dortsmanplein 3, 1411 RC Naarden-Vesting. De winnaar van de Jaarprijs wordt om ongeveer 16.30 uur bekendgemaakt. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Neem dan even contact op met Mahieu & Van Ofwegen, tel: 070 - 361 72 40 of 368 14 28, e-mail: (jmahieu@wanadoo.nl)

15 okt 01 11:04

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie