Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eric Vloeimans' Gatecrash in Oude Slot Heemstede

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


PERSBERICHT WEEK 42

ERIC VLOEIMANS' GATECRASH IN HET OUDE SLOT

Op woensdag 17 oktober om 20.15 uur treedt het Eric Vloeimans Kwintet met 'Gatecrash' op in Het Oude Slot. 'Gatecrash' is een nieuwe groep rond de fabuleuze trompettist Eric Vloeimans. Gitarist Anton Goudsmit is een oude bekende uit het Eric Vloeimans kwartet. Verder spelen Harmen Fraanje op piano/ synthesizer, Teun Verbrugge op slagwerk en een nog nader bekend te maken bassist. In 'Gatecrash' worden standards en eigen composities gespeeld. De combinatie van hoogstaand vakmanschap, hartverwarmende voordracht en onnavolgbaar samenspel zorgt voor een vanzelfsprekendheid van composities en improvisaties die bij nader inzien bepaald niet voor de hand liggen. Door de flexibele en interactieve manier van spelen wordt een wendbaarheid bereikt die tot gevolg heeft dat zelfs de meest bekende stukken bij dit kwintet weer als nieuw klinken.
Prijs: f 25,00 / f 20,00 Telefonisch reserveren: van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur, en vanaf een uur voor aanvang van het concert, 023-5470482
Het Oude Slot, Ir. Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede
Agenda: Het Oude Slot, woensdag 17 oktober, 20.15 uur Eric Vloeimans Kwintet, jazz. f 25,00 / f 20,00

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie