Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luxe of Levensbelang thema tiende onderwijsdag Groningen

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Luxe of Levensbelang?

De tiende editie van de Groninger Onderwijsdag, een initiatief van Provincie Groningen, Gemeente Groningen, Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit, heeft een feestelijk programma geheel gewijd aan kunst. 's Ochtends vertelt onder meer Kees van Twist hoe hij denkt over kunst en kunstonderwijs, 's middags zijn er veertien workshops waarin de praktijk van kunstonderwijs in allerlei vormen wordt gepresenteerd: baanbrekend was destijds een onderwijsproject in Reggio Emilia, waar de creativiteit van jonge leerlingen als het ware werd herontdekt. Ook met leerlingen uit het speciale onderwijs worden bijzondere successen behaald door met hen te schilderen en naar klassieke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie