Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aquafun zwemsportmiddag in de Grote Koppel Arnhem

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Arnhem
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Arnhem

Aquafun zwemsportmiddag in De Grote Koppel Ben je tussen de 8 en 14 jaar en vind je zwemmen leuk? Kom dan op woensdag 17 oktober twee uur lang lol maken in het water. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kun je dan kennismaken met wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Heb je altijd al willen weten hoe wedstrijdzwemmers trainen? Zou je wel eens mee willen doen met waterpolo oefeningen? Maar wil je ondertussen vooral veel lol hebben? Zorg dan dat je op 17 oktober om 16.00 uur klaarstaat in het wedstrijdbad van De Grote Koppel en doe mee met balspelletjes in het water, zwemwedstrijdjes, doelgooien en andere leuke waterpolo-oefeningen. Onder deskundige begeleiding van de Arnhemse Zwem- en Poloclub Neptunus krijg je een aardige indruk van wedstrijdzwemmen en waterpolo. Natuurlijk staat plezier bij alles voorop.

Kosten
De entree bedraagt slechts F 2,50 per deelnemer. Kom langs neem je vrienden of vriendinnen mee! Bedenk wel dat je een geldig zwemdiploma A en B moet hebben voor deze aquafun middag. Want alles speelt zich af in het diepe water van het wedstrijdbad. De aquafun middag wordt georganiseerd door Sportwijs, een project van de afdeling Sportontwikkeling van de gemeente Arnhem en de Arnhemse Zwem- en Poloclub Neptunus. Heb je nog vragen? Bel dan even met Winny Russens of Gaby Krifa op telefoonnummer (026) 377 4961. Sportcentrum De Grote Koppel, Olympus 29, Arnhem, telefoon (026) 321 0254.
Neptunus
Neptunus

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie