Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten B&W gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

En verder.....


* ontvangt burgemeester mr. Ivo Opstelten donderdag 18 oktober tijdens de pauze van de gemeenteraadsvergadering (±16.00 uur) in het Stadhuis aan de Coolsingel een proefpakket met biologische levensmiddelen van Milieudefensie Rotterdam. Milieudefensie voert een landelijke campagne die het gebruik van biologisch voedsel stimuleert. In het kader van deze campagne biedt Milieudefensie de burgemeester een proefpakket aan.


* spreekt Wethouder Sjaak van der Tak (onder meer sociale zaken en werkgelegenheid) woensdag 17 oktober om 13.00 uur bij de Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB) aan de Groene Tuin Kerk (Groene Tuin 353) in Rotterdam Ijsselmonde over het armoedebeleid van de gemeente Rotterdam.


* biedt wethouder Els Kuijper (onder meer milieu) leden van de gemeenteraadscommissie milieu uit Stockholm 17 oktober een diner aan in het stadhuis aan de Coolsingel. De Zweedse gemeenteraadsleden zijn met name geïnteresseerd in de manier waarop Rotterdam oude havenlocaties en andere fabrieksterreinen geschikt maakt voor woningen en kantoren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie