Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Functiewijziging de Langeweg 11 gemeente Moerdijk

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Gemeente Moerdijk
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Moerdijk


16/10/2001 Functiewijziging de Langeweg 11

Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben besloten tot functiewijziging van het perceel De Langeweg 11. De nieuwe bestemming staat kleine horeca en maximaal 15 kampeerplaatsen toe op het perceel.

Het nieuwe bestemmingsplan buitengebied zou het perceel de bestemming Agrarisch gebied met landschappelijke waarden en detailbestemming agrarisch bedrijf geven. Deze bestemming staat via vrijstelling het kleinschalig kamperen (10 tot 15 kampeerplaatsen) toe. In de beleidsnotitie Toerisme en Recreatie is voorts een recreatieve ontwikkeling voor dit gebied opgenomen. Daardoor kon de agrarische functie worden omgezet in recreatie- en horeca-activiteiten. Voorwaarde voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie