Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieve aandeelhoudersvergadering Rodamco North America

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RODAMCO NORTH AMERICA

RNA herbevestigt informatieve aandeelhoudershouders

Rotterdam, 11 oktober 2001

PERSBERICHT

Rodamco North America herbevestigt informatieve aandeelhoudersvergadering

De Directie en de Raad van Commissarissen van Rodamco North America ('RNA') herbevestigen vandaag dat er een informatieve aandeelhoudersvergadering zal worden gehouden op woensdag 17 oktober 2001. De vergadering zal plaatsvinden van 14.00 tot 17.00 uur in congrescentrum 'De Doelen', Kruisplein 40 in Rotterdam.

Het doel van de bijeenkomst is de aandeelhouders op de hoogte te stellen van de redenen waarom de Directie van RNA met de toestemming van de Raad van Commissarissen heeft besloten 14,7 miljoen aandelen uit te geven aan een onafhankelijke stichting op 24 september 2001. Daarnaast zullen de strategische plannen voor het bedrijf van zowel het management van RNA als van Westfield Holdings worden toegelicht.

Aandeelhouders zullen ruimschoots de gelegenheid hebben vragen te stellen aan de Directie en de Raad van Commissarissen.

Aandeelhouders die de informatieve aandeelhoudersvergadering wensen bij te wonen, wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden op telefoonnummer 020 516 0610.

Aanvullende informatie over de onafhankelijke stichting en de standpunten van RNA kunt u vinden op WWW.RODAMCO-NA.COM.


-Einde-

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Rodamco North America N.V.
Astrid J. van der Put

010 201 36 20 (kantoor) 06 20 61 62 30 (mobiel) Constantijn R. van Rietschoten

010 201 36 21 (kantoor)

Aan de redactie:

Rodamco North America N.V. is een grote onroerendgoedmaatschappij die in de Verenigde Staten belegt en tevens een van de grootste onroerendgoedfondsen genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam. Dankzij de focus op haar kernportefeuille, te weten winkelbeleggingen van topkwaliteit, en de aankoop van Urban Shopping Centers, Inc. in november 2000, is RNA op dit moment de op twee na grootste eigenaar van winkelcentra in de V.S. en toonaangevend in hoogwaardige beleggingsobjecten. De Vennootschap heeft belangen in 35 regionale winkelcentra verspreid over de gehele Verenigde Staten. RNA heeft een secundaire notering aan de beurzen van Parijs, Frankfurt en Brussel.

11 okt 01 09:22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie