Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin brengt Privilege Software Commerce platform 4.6 uit

Aladdin brengt Privilege Software Commerce platform 4.6 uit

Tel Aviv/IJsselstein, 17 oktober 2001 Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN) heeft heden de release van het Privilege Software Commerce Platform (SCP) 4.6 aangekondigd; een compleet nieuwe uitgebreide benadering op het gebied van software e-commerce dat nu beschikbaar is voor uitgevers en channelpartners die electronisch software verkopen, in licentie geven en distribueren.

Privilege SCP 4.6 introduceert een uitgebreidere functionaliteit en compatibiliteit ten opzichte van de voorgaande versies, waaronder een batch wrapping tool, een geavanceerd reporting tool en ondersteuning van Mac OSX/Classic en Windows XP voor eindgebruikers.

Aladdin's Privilege SCP 4.6 biedt uitgevers van software duidelijkheid in een gecompliceerde markt met verschillende oplossingen voor een breed scala van behoeften; van beveiliging van de software(licentie) tot en met het veilig distribueren naar eindgebruikers.

Privilege SCP 4.6 is het resultaat van Aladdin's acquisitie (juli 2001) van Preview Systems' electronische softwaredistributie technologie (ESD) en aanverwante softwarebeveiligingsproducten, voorheen bekend als Ziplock en Vbox. Deze technologieën voegen uitgebreide business-to-consumer oplossingen toe aan Aladdin's Privilege-productlijn. Privilege SCP is de enige oplossing die tegelijkertijd alle vormen ondersteunt van softwaredistributie door ondersteuning van direct storefronts, e-tailers die software verkrijgen via gevestigde kanaalrelaties, of via mediabased oplossingen zoals CD-ROM's of OEM harde schijven. Toekomstige versies van Privilege SCP zullen bovendien over 'business-to-business' licentieverlenings- en distributieoplossingen beschikken waardoor software-uitgevers met vertrouwen de markt kunnen betreden.

"Privilege SCP zorgt voor een 'state of the art' in bescherming, commercialisatie en levering van software via Internet, zowel voor directe verkoop als voor multi-tiered distributie," zei Peter van Ruiten, algemeen directeur van Aladdin's Benelux-vestiging in IJsselstein. "Naast zijn multi-lingual ondersteuning is Privilege SCP een ideaal platform voor ware internationale software e-commerce. Met zijn nieuwe features biedt Privilege SCP 4.6 een ongekend niveau van functionaliteit en betrouwbaarheid."

Aladdin's release van Privilege omvat alle voorgaande technologie van Preview Systems. Met Privilege SCP's flexibele opties kunnen uitgevers kiezen voor een intern commerceplatform, een uitbestede dienst, of een combinatie van deze twee die voldoet aan de wereldwijde behoeften van uitgevers.

Met een klantenbasis van toonaangevende software-ontwikkelaars en ?uitgevers, waaronder e-commerce distributeurs en e-commerce software ontwikkelaars zoals Symantec, Adobe, Macromedia, Ingram Micro, Amazon en vele anderen, wordt Privilege SCP DE Electronische Software Distributie (ESD) oplossing voor een keur aan software-uitgevers, -distributeurs en
-detailhandelaren.
Over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet willen geven inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en
-productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie