Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Bert Peters
0592361294 of
0653238059

Smilde, ongeval met letsel
Gistermiddag reed een 74-jarige man uit Smilde met zijn auto over de Rijksweg. Ter hoogte van de kruising met de Wittewijk sloeg hij af en verleende geen doorgang aan een 18-jarige bromfietser uit Diever die op het naast de weg gelegen fietspad reed. Een aanrijding was het gevolg. Het meisje raakte gewond aan haar been en werd met een ambulance overgebracht naar het WZA.

Nietap, ongeval met letsel
Gistermiddag reed een 73-jarige man uit Roden met zijn auto over de Santeeweg en wilde linksaf slaan en de van Goghstraat inrijden. Op dat moment werd hij links ingehaald door een 19-jarige bromfietser uit Leek waardoor een aanrijding volgde. De jongen raakte gewond aan zijn knie en werd per ambulance overgebracht naar een huisarts die de wond hechtte. Een getuige verklaarde dat de automobilist wel richting aangaf.

Zuidlaren, voet onder autobus
Gisteravond reed een 51-jarige man uit Denekamp met zijn auto over de Annerweg. Een controle leverde een alcoholpromillage op van 0,6. Snelrecht.
Gisteravond reed een 43-jarige man uit Groningen met zijn auto over de Verlengde Stationsweg. Een alcoholcontrole leverde een promillage op van 1,55. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Ruinerwold, alcomobilist
Vannacht werd een 52-jarige man uit Ruinerwold gecontroleerd toen hij met zijn auto reed over de doctor Larijweg.
Een alcoholtest leverde een promillage op van 1,4.

Emmen, gestolen auto aangetroffen
Gisteravond troffen surveillerende agenten in de omgeving van het station een auto aan die gesignaleerd stond als gestolen. In de auto zaten twee mannen. Later werden in de omgeving van de auto nog twee mannen aangehouden.
De auto is gestolen in Venlo. De mannen zijn 16, 17, 29 en 41 jaar en komen uit Emmen, Ommen en Musselkanaal.
Er wordt een onderzoek ingesteld.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie