Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meet- en onderzoeksploegen in het veld te Amerongen

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amerongen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amerongen


Meet- en onderzoeksploegen in het veld

In het voorjaar heeft het kabinet de voorkeursvariant uitgekozen voor de A12 tussen Utrecht en Veenendaal. Rijkswaterstaat is inmiddels gestart met het verder uitwerken van deze variant. In deze fase van het project is het belangrijk dat er uitgegaan wordt van de meest recente en accurate gegevens over het betrokken gebied. Daarom zullen het komend jaar diverse bureaus bezig zijn met het verzamelen van onderzoeksgegevens. Voorbeelden van te verrichten onderzoek zijn archeologisch bodemonderzoek of hoogtemetingen van de weg en de omgeving.

De meetploegen kunt u tegenkomen in het gebied rondom de A12. Mocht het nodig zijn dat de meetploegen voor hun metingen particulier terrein betreden, dan zullen zij contact opnemen met de eigenaars. Ziet u mensen bezig met werkzaamheden en wilt u weten wat er precies gebeurt, dan kunt u bellen met de projectorganisatie: 030 - 6009679 (Directoriaat - Generaal Rijkswaterstaat, directie Utrecht).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie