Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn en Venen

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-10-2001

Politieberichten district Rijn en Venen, 10.00 uur
Speelgoedwapen ingenomen

MAARSSEN- Op dinsdagavond werd een 16-jarige jongen uit Maarssen aangehouden nadat hij met een speelgoedpistool had geschoten op verkeersborden.

Getuigen melden dat een jongen op de Reigerskamp met een vuurwapen door de wijk liep . De politie werd gewaarschuwd en trof de jongen aan met een speelgoedpistool.

Onderzoek wees uit dat hij met balletjes op verkeersborden had geschoten. De jongen werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en het speelgoedwapen kon hij inleveren.

Verkeerstoezicht

ABCOUDE- Op dinsdag werd er verkeerstoezicht gehouden op de Kerkstraat en T Markvelt. In totaal kregen 14 automobilisten een bekeuring voor o.a het parkeren bij stopverbod en het niet hebben van een parkeerschijf.

Man bestolen van tas

WOERDEN- Op dinsdagavond werd een 48-jarige man uit Woerden bestolen van zijn tas. De man reed omstreeks negen uur over de Wederikveld in zijn invalidewagen. Achterop zijn wagen had hij zijn tas staan. Op een gegeven moment zag hij dat zijn tas werd weggepakt door vermoedelijk 3 daders waarvan een met een fiets. In de tas zaten geen waardevolle goederen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie