Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kandidaten Veiligheidsprijs 2001 gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

KANDIDATEN VEILIGHEIDSPRIJS 2001
De provincie Overijssel wil voor het jaar 2001 weer een Veiligheidsprijs toekennen. Met de prijs wil de provincie de waardering uitspreken voor mensen die zich hebben ingezet voor een veiliger Overijssel.
De Veiligheidsprijs bestaat uit een oorkonde en een bedrag van tenminste f 1.000,= en ten hoogste f 5.000,= ten bate van een goed doel. Het gaat om activiteiten die de veiligheid of het gevoel van veiligheid in Overijssel bevorderen.Iedereen (personen of groepen van personen) die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor veiligheid komt in aanmerking voor de prijs. Niet in aanmerking komen mensen die vanwege hun functie bij veiligheid betrokken zijn. Namen van (groepen van) personen kunnen vóór 26 oktober aanstaande schriftelijk worden aangemeld bij de gemeente Denekamp (t.a.v. de burgemeester), Postbus 11, 7590 AA te Denekamp. Een aanmelding dient tenminste de volgende elementen te bevatten:

Naam en contactgegevens van de persoon die de aanmelding doet, naam en contactgegevens van de persoon (of groep van personen) die wordt aangemeld, motivering en ondersteunende documentatie en/of mogelijkheid tot verificatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het taakveld Bestuurlijke- en Juridische zaken (mevr. A. Werger, telefoon 0541-854184 ma./di./vr.) van de gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie