Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Daleen uitgeroepen tot nummer 1 op gebied klanttevredenheid

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


17 oktober 2001

Daleen is uitgeroepen tot onbetwiste 'winnaar in totale prestatie' en klanttevredenheid in toonaangevend telecom-industrie onderzoeksrapport.

Daleen is eerste onderneming met een 1ste plaats in alle zes categorieën op het gebied van klanttevredenheid in onderzoeksrapport van Chorleywood Consulting Ltd.

Daleen Technologies Inc. (Nasdaq:DALN), een wereldwijde aanbieder van software voor het managen van de inkomstenketen voor de jongste generatie serviceaanbieders en aanbieders van technologische en bedrijfsoplossingen, heeft aangekondigd dat het volgens een onderzoeksrapport van het in Groot-Brittannië gevestigde Chorleywood Consulting de nummer 1 is op het gebied van klanttevredenheid.

Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie