Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 17-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanrijding
BANT Op de Banterweg vond dinsdagochtend een kopstaart botsing tussen een 49-jarige inwoner van Emmeloord en een 30-jarige automobilist uit Wolvega plaats. De 30-jarige reed zuidwaarts over de Banterweg. Toen de 30-jarige links een inrit wilde inslaan, botste volgens de verklaring de 49-jarige automobilist achterop. De 49-jarige bestuurder is met een aantal kneusingen per GGD-ambulance overgebracht naar het Sophiaziekenhuis te Zwolle en werd na behandeling uit het ziekenhuis ontslagen. Zijn 13-jarige passagier uit Bant is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Emmeloord overgebracht. De 30-jarige raakte niet gewond. Zijn passagier een 19-jarige man uit Kuinre werd ter controle per GGD-ambulance naar het ziekenhuis in Emmeloord gebracht. Hij kon daarna weer naar huis. De Banterweg is een uur voor het verkeer afgesloten geweest. De brandweer maakte de weg schoon.

Aanhoudingen
LELYSTAD Dinsdagavond kreeg de politie een melding van mishandeling en vernieling op de Snijdershof. Daar werden zij aangesproken door een 23-jarige man uit Almere die verklaarde in elkaar geslagen te zijn door vier voor hem bekende mannen. Ook gaf hij aan dat zijn auto door hen vernield was. Toen kwamen drie van de vier mannen die door aangever herkend werden, aanlopen. De politie hield deze drie (39, 51 en 27 jaar uit Lelystad) aan en bracht deze geboeid over naar het politiebureau. Bij nader onderzoek bleek het om drie in plaats van vier mannen te gaan. De reden van de mishandeling ligt vermoedelijk in een eerdere ruzie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie