Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Smallingerland ontwikkelt slakkensite

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Slakkensite (17-10-01)

SLAKKENSITE
De gemeente Smallingerland participeert in het provinciale project Fryslân OnLine. Dit project ondersteunt en stimuleert de scholen bij het ICT-onderwijs. Omdat er weinig geschikte educatieve websites voorhanden waren hebben verschillende Friese gemeenten extra geld uitgetrokken om een eigen website te ontwikkelen die geschikt is voor het onderwijs.
In Smallingerland hebben in dit kader het Steunpunt Milieueducatie, de gemeente, de bibliotheek, het primaironderwijs en het GCO Fryslân een slakkensite ontwikkeld. Deze site is echter niet alleen voor kinderen interessant, iedereen met belangstelling voor slakken (goedschiks of kwaadschiks) is welkom. Surf daarvoor naar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie