Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 17-10-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL PORTEMONNEE

Een inwoonster van Nijnsel is dinsdagmiddag in Veghel haar portemonnee kwijt geraakt. In een winkel aan de de Hoofdstraat in Veghel bekeek het slachtoffer een paar schoenen. Een onbekende vrouw kwam vlak bij haar staan om eveneens te kijken. Toen zij later bij de kas-sa kwam bleek haar portemonnee uit haar tas verdwenen te zijn. In de knip zaten persoonlij-ke papieren, pasjes en geld. Een inwoonster van Volkel bleek in dezelfde winkel eveneens bestolen te zijn van haar portemonnee. Ook zij mist persoonlijke papieren en geld.

VERKEER

Tijdens verschillende controles in Uden en Volkel zijn dinsdagmiddag door de politie 52 be-keuringen uitgeschreven. Op de Sacramentsweg en Wilhelminastraat in Uden en op de Ru-digerstraat in Volkel zijn in totaal 31 bestuurders en/of kinderen bekeurd die geen gordel droegen. Daarnaast zijn bekeuringen opgemaakt voor fietsen in voetgangersgebied, verlo-pen rijbewijs en fout parkeren.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval t.h.v. de rotonde in Reek is dinsdagavond rond 16.40 uur een 47 jarige automobilist uit Grave licht gewond geraakt. Een 47 jarige automobiliste uit Zeeland reed op de Rijksweg N 324 in de richting Grave. Zij merkte te laat op dat de automobilist uit Grave, die voor haar reed, remde en botste tegen de achterzijde van haar voorganger. Het slachtoffer is met nekletsel naar het Canisius ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Bij een ongeval op de Past. Van Harenstraat in Mariaheide is dinsdag rond 17.50 uur een 31 jarige man uit Helmond licht gewond geraakt. Het slachtoffer reed achterop een voor hem rijdende auto, bestuurd door een 22 jarige man uit Eindhoven. Hij mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie