Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste basiscertificaten financiële planning uitgereikt

Datum nieuwsfeit: 17-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Eerste basiscertificaten financiële planning uitgereikt tijdens jaardag

van De Inkomensplanners.

Amersfoort, 17 oktober 2001

Tijdens de eerste Jaardag van De Inkomensplanners in Kasteel Cannenburgh te Vaassen zijn de eerste basiscertificaten financiële planning uitgereikt.

De eerste jaardag van De Amersfoortse Inkomensplanners stond in het teken van de uitreiking van het 'basiscertificaat financiële planning'. De vijf geslaagden ontvingen een certificaat van Hogeschool Windesheim. Hiermee heeft het certificaat een officiële en onafhankelijke status gekregen. Dit basiscertificaat vormt een uitstekende basis om door te gaan voor de titel van 'gecertificeerd financiële planner', een titel waarmee het intermediair zich in de markt kan onderscheiden.

De Inkomensplanners is de formule voor financiële planning van De Amersfoortse. De afgelopen twee jaar hebben de deelnemers trainingen van het Nederlands Financieel Planbureau en Hogeschool Windesheim gevolgd. Daarnaast maken ze gebruik van de Vermogens Optimaal Planning (een compleet en actueel software pakket) en krijgen ze marketingondersteuning en begeleiding. Het uitgebreide trainingsprogramma en de begeleiding van De Amersfoortse bieden De Inkomensplanners de mogelijkheid zich blijvend te ontwikkelen als financieel planner.

Training, begeleiding, ondersteuning en informatie over actuele ontwikkelingen op het terrein van financiële planning staan centraal bij De Amersfoortse Inkomensplanners. Zo was professor Van Mourik, notaris te Nijmegen en goed thuis op het terrein van het nieuwe erfrecht, te gast op de jaardag. Hij boeide de Inkomensplanners met een rondleiding door het nieuwe erfrecht.

De Amersfoortse feliciteert de nieuwe gecertificeerde planners. Zij zullen, wat De Amersfoortse betreft, de eerste zijn in een lange rij.De Amersfoortse Verzekeringen
Drs R.J.M. Otten
directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 2418reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie