Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DaimlerChrysler besteedt 1,7 miljard aan milieubescherming

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: DaimlerChrysler Nederland
Zoek soortgelijke berichten
DaimlerChrysler Nederland

DaimlerChrysler besteedt 1,7 miljard aan milieubescherming

DaimlerChrysler AG heeft vorig jaar ongeveer 1,7 miljard euro besteed aan milieubescherming. Het merendeel van de bestedingen is gebruikt voor onderzoek naar en ontwikkeling van hybride- en brandstofceltechnologie en nieuwe, zuinige motoren met een lage uitlaatgas- en geluidsemissie. Aanpassingen om diverse locaties milieuvriendelijker te maken waren goed voor 700 miljoen euro.

Het afgelopen jaar heeft DaimlerChrysler op het gebied van recyclebare brandstoffen veel vooruitgang geboekt met de brandstofcel. Zo werd een half jaar geleden de NECAR 5 gepresenteerd, een door methanol aangedreven auto waarmee onlangs de eerste testritten in Japan zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie