Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Controle precariobelasting Hilversum

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Controle precariobelasting

Maakt u geregeld gebruik van openbare gemeentegrond voor bijvoorbeeld reclameborden, kledingrekken, bloembakken, uithangborden, stoelen, tafels, kabels, bouwmaterialen en koopwaar, dan moet u precariobelasting betalen. Binnenkort gaan controleurs namens de gemeente op pad om te kijken of de voorwerpen, waarvoor deze gemeentelijke belasting reeds geheven wordt, er nog staan of dat er nieuwe voorwerpen op gemeentegrond zijn bijgekomen.

Het gaat om voorwerpen onder, op of boven, voor de openbare dienst bestemde gemeentegrond of gemeentewater. Dat kunnen zowel roerende als onroerende voorwerpen zijn. De aanwezigheid ervan moet een zekere duurzaamheid hebben.

De controleurs van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie