Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma 6e small business congress Noord Holland

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Programma 6e SMALL BUSINESS CONGRES NOORD-NEDERLAND Donderdag 18 oktober 2001

Congres in het kader van De afsluiting van het project Jong Ondernemerschap

Programma

15.00 uur Ontvangst in de Martinihal, L. Springerlaan 2 te Groningen

15.15 uur Welkomstwoord door dagvoorzitter dhr. B. Mintjes van de RijksUniversiteit Groningen

15.25 uur De kracht van ondernemerschap,
door dhr. C.G. Baan, voorzitter van het adviescollege van de markt van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland

15.40 uur Discussiepanel
dhr. C.G. Baan, voorzitter van het adviescollege van de markt van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland dhr. E. van Werven, voorzitter Jong Ondernemerschap dhr. M. Haitsma, directeur en eigenaar van SPH Kartonnage de projectleider van het vervolg op Jong Ondernemerschap, het Ondernemerskompas

+/_ 16.00 uur Uitreiking boekje Jong Ondernemerschap aan de heer C.G. Baan

16.10 uur Keuzeprogramma.
Het hiernaast vermelde programma, dat 40 minuten duurt, zal twee keer worden aangeboden. U kunt dus in totaal twee keer een keuze maken uit de diverse onderdelen. Op het bijge-voegde antwoordfor-mu-lier kunt u uw voorkeur aangeven.

17.35 uur Informele afsluiting met hapjes en drankjes.

18.00 uur Einde van het programma.

. Workshop 1 Acquisitie.
Ondernemers mw. J. Boonstra en S. Heerkes van Jodh delen hun ervaringen op het gebied van het werven van klanten met u. Adviseur dhr. J. van Buiten biedt een aantal handvatten hoe om te gaan met acquisitie.


. Workshop 2 Slim ondernemen met ICT
Sculpture Art is een bedrijf dat efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden van de informatie- en communicatietechnologie. Daardoor heeft het bedrijf de faalkosten beter in de hand. Ondernemer dhr. G.J. Albring vertelt uit zijn eigen ervaringen. Voor een korte verdieping zorgt adviseur dhr. K. Bolt.


. Workshop 3 Exotische Financiering
Over geld praat je niet. Toch doet ondernemer mw. G. Koning een boekje open over hoe zij omgaat met de financiering van haar bedrijf maak.mijn.pak.nl. Adviseur dhr. F.H. Diephuis geeft tips en trucs om andere manieren van financiering te vinden.


. Workshop 4 Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemer J.C. Govers van Terra intermediair spreekt over wat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor hem en zijn bedrijf in de praktijk betekent. Een korte theoretische toelichting krijgt u van adviseur J.F. Horváth.


. Lezing Pleziermanagement
De heer R. Felen van Door Saturn vertelt u hoe u pleziermanagement als onderdeel van uw bedrijfsstrategie kunt invoeren. Medewerkers met plezier in hun werk hebben meer tevreden klanten, die vaker terugkomen en meer omzet genereren.. Lezing Ondernemerskompas
Jong Ondernemerschap krijgt een vervolg! In deze lezing wordt alles uit de doeken gedaan over de voorwaarden, de opzet en voor wie het is bedoeld.
. Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is geweest bij het project Jong Ondernemerschap Deelname aan het congres is gratis. Er zijn 300 plaatsen gereserveerd. De aanmeldin-gen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Ongeveer 1 week voor het congres zenden wij u een bevestiging en een routebeschrijving toe.
. Indien u met meerdere personen wenst te komen, geef dat dan, mèt naam, aan op de achterzijde van het antwoordformulier. De organisatie verzoekt u, om u vóór 7 okto-ber a.s. aan te melden. Dit kan ook via: www.Syntens.nl/Groningen.
. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het projectsecretariaat van Jong Onderne-mer-schap, Erica Elzinga (050) 529 03 99


Project Jong Ondernemerschap is een samenwerkingsverband van: MKB Noord
Noordelijke Kamers van Koophandel
Noordelijke kennisinstellingen
Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM)
Noordelijke vestigingen van Syntens
Noordelijke besturen Arbeidsvoorziening
Werkgeversvereniging Noord

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de ISP marktsectorcommissie MTI, de gezamenlijke noordelijke provincies en het Ministerie van Economische Zaken.

Syntens Groningen
www.syntens.nl

Bezoekadres:
Van Swietenlaan 25/2
9728 NX Groningen

Postadres:
Postbus 30011
9700 RM Groningen
Tel: (050) 521 45 67 Fax: (050) 521 45 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie