size=4>PinkRoccade nieuwe businesspartner Tridion Amsterdam, 18 oktober 2001 - Tridion, leverancier van op XML gebaseerde web content management software, heeft een internationale samenwerkingsovereenkomst gesloten met ICT-dienstverlener PinkRoccade"> Tridion jieuwe business partner PinkRoccade

Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tridion jieuwe business partner PinkRoccade

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

src="cid:005201c157a6$aa05a990$4101a8c0@whizpr01">

size=4>PinkRoccade nieuwe businesspartner
Tridion

Amsterdam, 18 oktober 2001 -
Tridion, leverancier van op XML gebaseerde web content management software, heeft een internationale samenwerkingsovereenkomst gesloten met ICT-dienstverlener PinkRoccade. Voor PinkRoccade vormt Tridion DialogServer een belangrijke aanvulling op haar contentmanagementpropositie, met name waar het gaat om de grotere complexere projecten. Op dit moment geldt de samenwerking met PinkRoccade voor Nederland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Australië.

"Tridion werkt samen met sterke partners die met
hun specifieke kennis van de verschillende vakgebieden een toegevoegde waarde aan ons product leveren. PinkRoccade heeft al 50 jaar ervaring in het begeleiden en inrichten van IT-managementprocessen voor opdrachtgevers binnen onder andere de industrie, de overheid en de gezondheidszorg", aldus Jos Dikhoff, CEO van Tridion. "PinkRoccade is een betrouwbare organisatie, met diepgaande kennis, die onze oplossing kan aanpassen aan de specifieke wensen van de klant, zodat deze het optimale resultaat krijgt."

"Het struikelblok bij de
overgang naar een transactiegerichte webinfrastructuur is in veel gevallen het content managementproces. Bij het publiceren van content op het internet is vaak onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de publicatie en het onderhoud van content, hoe het content managementproces is ingericht en hoe lay-out en communicatiestandaarden kunnen worden beheerd. Ongewenst gevolg hiervan is een lange publicatietijd, ondoorzichtige en onbeheersbare kosten en inconsistentie in design en communicatie", aldus Leon Fock, Business Unit Director eBusiness van PinkRoccade. "De content management software van Tridion voorkomt dergelijke onduidelijkheden. De in DialogServer aanwezige Blueprint-functionaliteit, de uitgebreide workflow management mogelijkheden en de open architectuur maken deze oplossing uitermate geschikt voor complexe toepassingen."

De Blueprint-functionaliteit van Tridion
DialogServer biedt bedrijven de mogelijkheid een groot aantal lokale websites centraal te beheren. Het systeem draagt ertoe bij dat bedrijven wereldwijd een consistente uitstraling hebben en ondersteunt tegelijkertijd de vervaardiging en het beheer van gelokaliseerde versies van on line publicaties.

PinkRoccade verzorgt, naast advies, de implementatie en de ondersteuning van Tridion DialogServer.

Over
PinkRoccade
PinkRoccade levert hoogwaardige IT-diensten aan
opdrachtgevers in informatie-intensieve sectoren, zoals de industrie, banken en verzekeraars, de sociale zekerheid, de gezondheidszorg en de overheid. De dienstverlening van PinkRoccade kent twee kerncompetenties: Infrastructure Management (het inrichten, beheren en beveiligen van de IT-infrastructuur) en Application Services (het ontwikkelen, onderhouden en vernieuwen van IT-applicaties). Expertise op het gebied van outsourcing, werving en selectie, kennistechnologie en kwaliteitszorg is ondergebracht in de zogeheten Competence Centers. De gecombineerde inzet van deze diensten leidt ertoe dat opdrachtgevers PinkRoccade steeds vaker kiezen als partner voor outsourcing.

Over Tridion
Tridion
is een Europese leverancier van geavanceerde, op XML gebaseerde web content managementsoftware. Met Tridions belangrijkste product, Tridion DialogServer, kunnen ondernemingen op een efficiënte en consistente manier content beheren, updaten en hergebruiken over een veelheid van websites en andere on line kanalen en businessapplicaties.

Tridion DialogServer gaat uit van een
platformonafhankelijke architectuur op basis van componenten, die gebruikmaakt van open internetstandaarden zoals XML, COM+ en Java. Dit maakt een naadloze integratie met aanvullende businessapplicaties mogelijk.

Veel
bekende multinationals gebruiken Tridion DialogServer als de basis van hun internetactiviteiten, waaronder ADAC, Akzo Nobel, AXA, Blackwell Publishers, Carrefour, GE Access, ING Real Estate, Intergamma, KLM, KPN Telecom, Open University (UK), Puratos, Scania, Smurfit Communications en Wolters-Kluwer. Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam; het bedrijf heeft daarnaast nog kantoren in Barcelona, Brussel, Londen, München, Parijs, Stockholm en Zürich. Meer informatie kunt u vinden op
href="http://www.tridion.com">www.tridion.com

Voor
meer informatie
Tridion
Njusja de Gier
Marketing
Manager
020-2032006

href="mailto:njusja.degier@tridion.com">njusja.degier@tridion.com

PinkRoccade IT Management
Leon Fock
Business Unit
eBusiness
079-3207373

href="mailto:l.fock@itm.pinkroccade.nl">l.fock@itm.pinkroccade.nl

Whizpr
Willemijn Vader
Account Manager
0317-410 483

href="mailto:tridion@whizpr.nl">tridion@whizpr.nl

Embedded Content: vis_logo_tridion.gif: 00000001,00643ada,00000000,00000000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie