Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

C/TAC-Align: uitbreiding SAP-software aan Mammoet Holding

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: C/TAC-Align
Zoek soortgelijke berichten
C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 18 oktober 2001

C/TAC-Align levert uitbreidingen SAP-software aan Mammoet Holding Mammoet Holding breidt SAP-licenties fors uit

ICT-dienstverlener C/TAC-Align heeft overeenstemming bereikt met Mammoet Holding, dienstverlener op het gebied van onder andere zware transporten en speciale hijswerkzaamheden, over de uitbreiding van het aantal SAP-licenties.

Mammoet Holding is al enige tijd operationeel met SAP als centraal informatiesysteem voor de totale bedrijfsvoering. C/TAC-Align is niet direct betrokken geweest bij de implementatie van het SAP-systeem maar heeft diensten geleverd in de operationele ondersteuning hiervan. Met de uitbreiding nu wordt het huidige systeem toegankelijk voor een aantal nieuwe onderdelen van Mammoet Holding, waarmee het aantal gebruikers van het systeem binnen de hele organisatie fors wordt uitgebreid. Daarnaast zal de nieuwe toepassing SAP Construction Equipment Management (CEM) worden ingericht door Mammoet Holding om de verhuur van transportmiddelen en materialen te ondersteunen. C/TAC-Align levert deze software-uitbreidingen van SAP-systeem aan Mammoet Holding.

Profiel C/TAC-Align
C/TAC-Align richt zich op business-consulting, technology integration, alsmede op het beheren en hosten van informatiesystemen. De business unit Consulting van C/TAC-Align helpt haar klanten bij strategievraagstukken, proces- en organisatieverandering, het managen van complexe veranderings- en ICT-projecten en het organisatorisch inbedden en implementeren van geïntegreerde bedrijfs informatie systemen. De business unit Integration Technology van C/TAC-Align stelt hoogwaardige technologie- en integratieskills ten dienste van haar klanten en is betrokken bij systeemintegratieprojecten.
De business unit Application Hosting en Beheer van C/TAC-Align kan haar klanten ondersteuning bieden bij het beheren en hosten van geïntegreerde bedrijfssystemen (met name SAP).
C/TAC-Align spreekt graag vooraf een resultaat af met haar klanten en wil dit resultaat bij voorkeur samen met haar klanten op een projectmatige manier bereiken.
C/TAC-Align heeft ervaring in veel marktsectoren, zoals in de industrie, handel, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening. In 2000 realiseerde de onderneming een omzet van EUR 24,2 miljoen. C/TAC-Align is gevestigd in Nederland ('s-Hertogenbosch en Hoofddorp) en in Spanje (Madrid). C/TAC-Align is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam.

Voor meer informatie:
C/TAC-Align
(C/TAC N.V.)
Goudsbloemvallei 30, 5237 MJ 's-Hertogenbosch
Postbus 773, 5201 AT 's-Hertogenbosch
Tel. 073-6920692
Internet: www.ctac-align.com
E-mail: info@ctac-align.com
Contactpersoon: J. de Koning - Marketing manager

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie