Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Contract voor inrichting landelijk gebied Flevoland

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Contract ondertekend voor inrichting landelijk gebied

Op 18 oktober 2001 heeft gedeputeerde Bouwmeester namens het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland het uitvoeringscontract gebiedsgerichte inrichting landelijk gebied 2001 ondertekend. Ook de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg en de ministeries van Lanbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV), Volkshuisversting Ruimtelijke Ordening en Mileubeheer (VROM), Verkeer en Waterstaat (V en W) ondertekenen het contract.

In het contract heeft de provincie Flevoland afspraken gemaakt over landinrichtingsprojecten die dit jaar worden uitgevoerd in Schokland, Oostrand Noordoostpolder en Randmeerzone Oostelijk Flevoland. Deze projecten zijn beschreven in de gebiedsplannen en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie