Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie Inrichting Midden Delfland\rijksweg A4

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

Persconferentie 18 oktober

15-10-2001

kwaliteitsplan Inrichting Midden Delfland\rijksweg A4 naar Minister V&W
Persconferentie 18 oktober

Op donderdag 18 oktober overhandigt Gedeputeerde Marnix Norder in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Stuurgroep Integrale Ontwikkeling Delft-Schiedam, het rapport "Kansen benutten, impasses doorbreken" aan de minister van Verkeer en Waterstaat, mevrouw T. Netelenbos. Daarmee is het verkennende onderzoek naar de mogelijkheden van de inpassing van de A4 gekoppeld aan een gelijktijdige integrale en aanzienlijke verbetering van de leefomgeving tussen Delft en Schiedam, afgerond.

Zowel de Stuurgroep, bestaande uit alle betrokken besturen in het gebied alsmede de Klankschaal, bestaande uit een aantal belangrijke maatschappelijke organisaties, zijn van mening dat indien het kabinet besluit tot aanleg van de A4, het rapport Kansen benutten, impasses doorbreken" maatgevend moet zijn voor de wijze van aanleg. Na een discussie van ruim 35 jaar is er nu voor het eerst een unieke mogelijkheid geschapen voor het Kabinet en de Tweede Kamer om op basis van overeenstemming in de regio, tot een besluit te komen.

Uitnodiging
U wordt hierbij uitgenodigd de aanbieding van het rapport bij te wonen. Deze vindt plaats in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10 den Haag, zaal Wandelganger, op donderdag 18 oktober om 17.00 uur

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie