Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klanten dreigen massaal hun internetprovider te verlaten

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: NIPO
Zoek soortgelijke berichten
NIPO

Klanten dreigen massaal hun internetprovider te verlaten (Uitkomst uit het multi-client onderzoek: NIPO Interactive E-Monitor)

De markt van internetproviders is volop in beweging. Naast de strijd om nieuwe klanten door de continue toename van het aantal aansluitingen op internet, lijken momenteel veel klanten van ISP (Internet Service Provider) te gaan veranderen. Maar liefst tweederde (66%) van alle huishoudens en bijna drievijfde (57%) van alle bedrijven dreigen over te stappen naar een andere internetprovider.

Wanneer gezocht wordt naar mogelijke verklaringen voor deze lage klantenbinding dan blijken een aantal aspecten een belangrijke rol te spelen.

Weinig onderscheidend ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie