Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

35 Miljoen Euro voor Nedersaksen en Eems-Dollard regio

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

IP/01/1443

Brussel, 18 Oktober 2001

Interregprogramma: Europese Unie geeft EURO 35 miljoen subsidie aan Duitsland (Nedersaksen) en Nederland (regio Eems-Dollard)

De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan een grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma voor Duitsland en Nederland, dat in het kader van het communautaire initiatief INTERREG III(1)
zal worden gefinancierd. Het programma heeft betrekking op delen van de Duitse deelstaat Nedersaksen en op de Nederlandse regio's Zuidoost Drenthe, Oost-Groningen, Delfzijl en Overig Groningen. Dit gebied telt ongeveer 2,6 miljoen inwoners. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn een betere grensoverschrijdende samenwerking, verbetering van de infrastructuur en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie