Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

donderdagmiddag 18 oktober 2001
15:14 donderdag 18 oktober 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ASSEN

Onbekenden hebben woensdagnacht aan de Debussylaan in Assen geprobeerd een auto te stelen. Het bleef bij een poging omdat ze er niet in geslaagd zijn de startonderbreker te bereiken. Om in de auto te komen is een ruit vernield. In de auto is forse schade aangericht.

EMMEN

Aan het Mezenveld in Emmen zijn de vorige week op twee plaatsen planten uit de tuin geroofd. Een 37 jarige bewoonster deed donderdagmorgen aangifte van de diefstal van een sierheester van vijftig gulden. Een 36 jarige vrouw uit dezelfde straat deed aangifte van de diefstal van bijna 70 coniferen en een aantal grondbedekkers. De planten zijn gestolen in de nacht van 12 op 13 oktober.

GEEUWENBRUG

Natuurmonumenten in Dieverbrug is gedupeerd door de diefstal van een picknickbank. De bank stond bij de fietsenstalling van het Blauwe Meer Om het gevaarte van zon 200 kilo te vervoeren is vrijwel zeker een aanhangwagen gebruikt. De 47 jarige aangever vermoedt dat men via het fietspad is gereden om op de plek van de bank te komen omdat de normale weg is afgesloten met een slagboom.

VLEDDER

De politie heeft bij een bank in Vledder een 19 jarige man uit die plaats aangehouden. De man had net geprobeerd om bij de bank een vals biljet van 100 Amerikaanse dollars in te leveren. Hij is na verhoor heengezonden. Het biljet wordt door de technische recherche onderzocht.

ASSEN

Te snel en niet verzekerd: auto kwijt. klik op sneu geld


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie