Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telematica Instituut kiest voor PSA software van Maconomy

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Telematica Instituut kiest voor PSA software van Maconomy

AMSTERDAM, 18-10-2001 -- Na een uitvoerig selectietraject heeft Telematica Instituut gekozen voor bedrijfssoftware van Maconomy. Het werken aan strategisch toponderzoek voor het Nederlandse bedrijfsleven binnen een netwerk met vele (inter)nationale kennisinstellingen maakt de ontsluiting van informatie aan projectmedewerkers, onafhankelijk van tijd en plaats noodzakelijk. Tevens biedt Maconomy versterkt projectbeheer en een efficiëntere inzet van werknemers dan met de bestaande infrastructuur (4 deelsystemen) mogelijk was.

Frank Kolner, Controller Telematica Instituut en leider van het softwareselectie-projectteam: "Op technologisch gebied kunnen we het uitermate goed met elkaar vinden. Zoals het Telematica Instituut "Working ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie