Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Hardrijder met xtc
18-10-2001. Gisteravond rond kwart over negen werd een 28-jarige bestuurder staande gehouden bij een snelheidscontrole op de Wibautstraat. De man gaf een valse naam op en nader onderzoek volgde. Hierbij werden enige tientallen XTC-tabletten aangetroffen. De verdachte is ingesloten.


---

Verkeerscontroles in Amsterdam
18-10-2001. Gisteren heeft de politie op diverse locaties een snelheidscontrole gehouden. Op de IJdoornlaan werden gisterochtend zeventig overtreders bekeurd. De hoogste snelheid was 94 kilometer per uur. Op de Prins Hendrikkade kregen gistermiddag 17 hardrijders een bekeuring. Op de Europaboulevard vielen19 bonnen.

Alcoholcontrole Johan van Hasseltweg
Gisteravond werd een alcoholcontrole gehouden op de Johan van Hasseltweg. In totaal werden 959 bestuurders gecontroleerd, van wie er zes werden aangehouden. De hoogste score was 1.1 promille.

Bromfietscontrole Insulindeweg
Gistermiddag tussen half drie en zes uur werd er op de Insulindeweg een bromfietscontrole gehouden. In totaal werden er 32 brom- en snorfietsen gecontroleerd. 29 bestuurders kregen een bekeuring.

Roodlichtcontrole Weteringscircuit
Gisteren tussen 10.00 en 13.00 uur werd er ter hoogte van de Weteringscircuit gecontroleerd op rijden door rood licht. Tevens werd gelet op overtreders die onjuist voorsorteerden. Er werden 19 bekeuringen uitgeschreven.


---

Politieman buiten functie
18-10-2001. De korpsleiding heeft een politieman buiten functie gesteld. Het gaat om een 38-jarige hoofdagent die werkzaam was in de binnenstad. Dit besluit werd genomen naar aanleiding van een

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie