Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-10-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 14.45 u) Donderdag, 18 oktober 2001

District Heerlen

Heerlen; snelheidscontrole
De politie heeft afgelopen woensdagavond een radarsnelheidscontroles gehouden op de Parallelweg, Kennedylaan en Kerkraderweg in Heerlen. Totaal werden 1.535 voertuigbestuurders gecontroleerd. Daarvan hebben totaal 250 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid overtreden. Die krijgen de bekeuring allemaal thuisgestuurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km p/u.

Heerlen; ruzie
Afgelopen woensdagavond kreeg de politie een melding van een ruzie bij een woning aan de Van der Screurstraat in Heerlen. Bleek dat een 18-jarige jongeman aldaar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie