Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 14.45 u) Donderdag, 18 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade; autogordels
De politie heeft afgelopen woensdagmiddag bij een verkeerscontrole op de Hamstraat in Kerkrade totaal 42 automobilisten bekeurd. De geconstateerde overtredingen waren het niet dragen van de autogordel (totaal 39 bekeuringen) en het niet bij zich hebben van de vereiste (voertuig)papieren (2).

Landgraaf; rijbewijs ingevorderd
Bij controle afgelopen woensdagavond op de Pasweg in Landgraaf van een 42-jarige automobilist uit Landgraaf bleek dat de man onder invloed zijn auto bestuurde. Ademanalyse wees uit dat de man ruim 2,1 promille alcohol in zijn bloed had, tweemaal zoveel dan wettelijk maximaal is toegestaan (0,5). De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Landgraaf; aangehouden
Afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht omstreeks 04.45 uur kreeg de politie een melding dat werd getracht in te breken in een woning aan de Juliana van Stolbergstraat in Landgraaf. De politie die snel terplaatse ging trof er een aantal personen (een 29-jarige vrouw uit het Duitse Kohlscheid, een 42-jarige man uit Heerlen en een 25-jarige man uit Kerkrade) aan. Bleek dat in de berging was ingebroken. De drie verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie