Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bergbezinkbassin Wijkersloot toch bij Ansinghlaan Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Bergbezinkbassin Wijkersloot toch bij de Ansinghlaan Als locatie voor de aanleg van een bergbezinkbassin in Wijkersloot is alsnog gekozen voor het parkje achter de Ansinghlaan. Dit heeft het college 9 oktober jongstleden besloten. Het besluit wordt nog besproken in de raadscommissie vergadering SWS van 24 oktober.

Al eerder was er sprake van dat de gemeente op de plaats van het parkje achter de Ansinghlaan een bergbezinkbassin wilde aanleggen. Dit heeft geleid tot bezwaren van bewoners. Tijdens de informatiebijeenkomst van 22 maart 2001 is afgesproken dat er een aantal alternatieve locaties, aangegeven door de bewonerscommissie Wijkersloot- West, nader bekeken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie