Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwing riolering en verbetering openbare ruimte Drunen

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Gemeente Heusden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Heusden


Vernieuwing riolering en verbetering openbare ruimte Inspraak reconstructie burg. Van der Heijdenstraat e.o. Drunen 18-10-2001

De gemeente Heusden gaat de riolering en bovengrondse inrichting van de Burgemeester van der Heijdenstraat, Schoolstraat, Oude Schoolstraat en Deken Coppenstraat in Drunen verbeteren. De gemeente wil bewoners en andere belanghebbende goed informeren en de gelegenheid geven vragen te stellen en opmerkingen te maken. Daarom organiseert zij op 24 oktober een informele inspraakbijeenkomst.

Inspraak
Deze bijeenkomst vindt plaats in partycentrum Remise, Grotestraat 267 te Drunen en begint om 17.00 uur. Betrokken bewoners en andere belanghebbenden ontvangen daarvoor ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie