Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legionellapreventie in gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Legionellapreventie

De gemeente wijst eigenaren van een accommodatie met een collectieve watervoorziening op hun verantwoordelijkheid in het kader van de "Tijdelijke regeling legionellapreventie in leidingwater".

Deze Regeling heeft het Ministerie van VROM op 15 oktober 2000 ingesteld. De rijksoverheid stelt in dit besluit eisen aan het beheer en inrichting van de collectieve waterinstallaties. Vóór 15 oktober 2001 dienen eigenaren ervan zich te houden aan de voorschriften over het informeren van verbruikers over de kwaliteit van het leidingwater en voor bepaalde collectieve installaties moet de eigenaar een meetprogramma opstellen en uitvoeren. De eigenaren zijn verantwoordelijk om passende maatregelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie