Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politieman gewond
18-10-2001. Gisteravond rond kwart voor negen is een 33-jarige politieman bij een aanrijding op de motor gewond geraakt. Hij was op weg naar een spoedmelding. Op de Amsteldijk nabij de Govert Flinckstraat kwam hij in aanrijding met een auto. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis en ter observatie opgenomen. De politieman is werkzaam op het wijkteam Rivierenbuurt. Motorrijder doodgereden
18-10-2001. Gistermiddag is een motorrijder omgekomen bij een ongeval op de Oude Haagseweg. De aanrijding vond plaats ter hoogte van het tankstation. Een automobiliste stond op een tussenstrookje tussen de rijbanen te wachten om naar het tankstation te kunnen rijden. Ze zag een motorrijder over het hoofd, die uit de richting van de Johan Huizingalaan kwam. De motorrijder ging vol in de remmen, kwam ten val en gleed over het wegdek tegen de auto aan. Een passerende arts en ambulancepersoneel stelden vast dat de man was overleden; de traumaheli hoefde niet meer te landen. De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld. De bestuurster heeft op een politiebureau een verklaring afgelegd. De ongevallendienst heeft een onderzoek ingesteld.
Politiemensen buiten functie
18-10-2001. De korpsleiding heeft een tweetal politiemannen buiten functie gesteld. Het gaat om een 38-jarige hoofdagent die werkzaam was in de binnenstad. Dit besluit werd genomen naar aanleiding van een strafrechtelijk onderzoek in verband met een diefstal.

De tweede politieman is een 50jarige hoofdagent werkzaam bij de dienst Verkeerspolitie. Dit besluit is genomen naar aanleiding van een strafrechtelijk onderzoek in verband met het aannemen van een gift.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie